Våre tjenester | Maler i Oslo

Våre tjenester i Oslo og omegn

Hos oss i Maler i Oslo og omegn har vi også et stort og  bredt utvalg av tilbud og løsninger. Vi gir deg muligheten til å benytte oss til å male alt innad og utad ditt ønskede boligprosjekt, uavhengig om det er  borettslag, leiligheter, landsteder og fritidsboliger, eller hytta di!

Sett ditt preg

Sett ditt personlige preg på hjemmet ditt. Er du for å ha mange farger, hvite vegger eller pen stiltapet? Det er mange valg. Det viktigste er at du setter ditt eget preg på boligen din. Vi har mange års erfaring med fargesammensetninger, og hjelper gjerne med råd slik at du oppnår ønsket resultat. Vårt mål er å levere kvalitet hver gang. For å få til dette er det viktig med en god dialog fra start til slutt

image

Men kan jeg ikke bare gjøre det selv?

Når det gjelder å male hjemmet ditt, kan du gjøre jobben selv eller leie inn en profesjonell maler. Fordelen med å gjøre det selv er umiddelbart økonomien. Du kan få billig maling i Oslo og billig verktøy. Ulempen er dermed at mange maleoppgaver faktisk er vanskelige og faktisk krever en utdannet maler for å oppnå ønsket resultat. Et godt eksempel på dette kan være ved å male tak og maling og fasade. Hos maler i Oslo er arbeidsflytene typiske. Før maling dekkes, rengjøres, fylles hull og sprekker og overflaten pusses (evt. gjentas noen ganger) slik at den til slutt blir jevn og jevn.

Kanskje det er nødvendig med litt grunning før riktig maling påføres for å oppnå riktig vedheft. Å velge riktig glans er også viktig. Det finnes ulike typer avhengig av om det er malt på treverk eller på vegger og tak. Fargevalget er selvfølgelig veldig viktig. Det er mange alternativer når du velger farger. Hos malerfirmaet vårt i Oslo står vi klare med profesjonell veiledning i forbindelse med fargevalg. Vi har mange års erfaring – også i valg av farger til hjemmet ditt! Opprydding og deponering av materialer er en selvfølge. Vi utfører også sluttrengjøring

Gi ditt hus et nytt liv

Å sette opp tapet, stoff og filt er en virkelig utfordrende oppgave for ikke-profesjonelle. Vi har mange års erfaring på disse områdene. Vi lover at resultatet vil være av aller beste kvalitet når du kontakter oss i maler Oslo og omegn. Selve arbeidet utføres selvsagt topp profesjonelt og til avtalt tid. "Kvalitet i tide" er vårt motto! Som du ser er det mange arbeidsflyter, som hver og en er viktig i forbindelse med en maleroppgave – hos oss står vi klar til å hjelpe deg med å finne akkurat den rette løsningen for deg. Ring oss eller ta kontakt med oss via vårt kontaktskjema på vår nettside for mer info.

Alt vi kan hjelpe deg med

Hos malerfirma “maler i Oslo” kan vi vanligvis hjelper deg  med alt fra utvending malerarbeid - Vi gjør mye av dette spesielt om sommeren, hvor vi maler vinduer, treverk, fasader og ofte gjør vedlikeholdsoppgavene slik at huset ser vakkert ut igjen. Leiligheter – Vi er eksperter på området ved oppussing av alle slags ulike boligprosjekter. 

Vi maler mange leiligheter i Oslo og samarbeider med mange utleiere i området. Vi maler også trapperom. Vi maler også eldre leiligheter med stukkatur. Vi tapetserer etter ønske med ulike mønstre. ︎ Nybygg - Vi utfører ofte malerarbeid i forbindelse med nybygg, ombygging og tilbygg. ︎ Interiør – Vi utfører mye innvendig vedlikehold, som å sette opp nytt stoff eller tapet når huset eller leiligheten skal renoveres. Vi tilbyr selvfølgelig råd og veiledning vedrørende farger og valg av veggbekledning.  Spesielle oppgaver - Tapetet er med på å skape stemning i et rom. Våre kunder kan derfor benytte seg av våre råd og profesjonalitet når de tar valg om farger, mønster og materialer.

Image
Image
Image

Kort om oss

logo1

Hos oss møter du et sterkt team av fagsterke og serviceinnstilte ansatte som skal hjelpe deg å nå alle dine mål!

Kontakt oss

Ønsker du å ta en hyggelig prat med oss? - ikke nøl med å ta kontakt med oss så vil vi komme tilbake til deg fortløpende!

Tel: +4796005338
Mail: post@malerioslo.com
Skriv til oss: Gå videre

Image