Vårt mål er å hjelpe deg

Om oss | Dyktige malere i Oslo

Ser du etter en profesjonell og kompetent maler som kan hjelpe deg med å male et rom eller flere? Da kan vi i Maler i Oslo stolt hjelpe deg. 

Om oss - Maler i Oslo

I flere år har vi levert kvalitetsarbeid til våre mange kunder – private så vel som maling for bedrifter. Kanskje du burde være vår neste kunde? Vi utfører alle typer malerarbeid, uavhengig av oppgavens omfang. Vi utfører blant annet maling av tak og maling av fasade. Det kan også være at barnerommene trenger en overhaling, eller at boden lenge har etterlyst en bygningsmaler.

image

Vi er pålitelig, trygg og effektive

Når vi utfører malerarbeid bruker vi kun kvalitetsprodukter for å sikre deg best dekning og holdbarhet. Våre dyktige medarbeidere er alle fagutdannede malere og legger stor vekt på kvalitet og grundighet, samt at du som kunde er fornøyd med vårt arbeid. Vi leverer kun en malerjobb som vi kan stå inne for med vår yrkesstolthet. Så enten du skal ha malte paneler, trapperom eller gamle møbler, la oss håndtere oppgaven slik at du er sikret et kvalitetsbevisst og langvarig arbeid.

Har du en maleoppgave foran deg, og du ikke orker å svinge malerullen selv, få et maletilbud. Å skulle male hjemmet kan virke som en enkel og grei oppgave, men det er mange som må innrømme at det er en litt vanskeligere oppgave enn først antatt. Se derfor etter et godt malertilbud. 

Da slipper du problemer med rennende maling, malingsflekker over det hele eller de berømte høytidene, som bare er noen av problemene du kan støte på når du maler. Så hvorfor bruke mye unødvendig tid og penger på å rette feil når du kan få et malertilbud akkurat her hos maler i Oslo.

Start til slutt

Noe av det vi prioriterer høyest som malermester er å «sirkle» rundt kunden og finne ut deres reelle behov og ønsker for at oppgaven skal bli som de ønsker – og vi skal selvfølgelig alltid levere den høye kvaliteten vi som mester maleren er kjent for. 

Vårt malerfirma i Oslo gjør også mye for å informere kunden om hvor vi er i prosessen, slik at kunden får lettere oversikt. Med oss som din malermester er du en del av prosessen med god dialog og unngår derfor misforståelser. Vi sørger alltid for at vi er ferdige til avtalt tid. Om nødvendig har vårt malerfirma et stort nettverk av andre som også er malermestere eller annet som trengs som vi jobber med.

Det gjør også at vi som malermestere kan ta på oss større oppgaver. Vi er også villige til å utvide arbeidstiden. (arbeid i helger og lignende ved behov). Der vårt malerfirma gjør en forskjell er i planleggingsfasen, da det er der det ofte går galt. Spesielt i samarbeid med andre håndverkere, resultatkrav og tidsfrister. Her har vårt malerfirma i Oslo dyktige og pålitelige samarbeidspartnere. Kontakt oss for din neste malerjobb. Da er du sikker på å få en malermester som gir en løsning med kvalitet i tide.

Image
Image
Image

Kort om oss

logo1

Hos oss møter du et sterkt team av fagsterke og serviceinnstilte ansatte som skal hjelpe deg å nå alle dine mål!

Kontakt oss

Ønsker du å ta en hyggelig prat med oss? - ikke nøl med å ta kontakt med oss så vil vi komme tilbake til deg fortløpende!

Tel: +4796005338
Mail: post@malerioslo.com
Skriv til oss: Gå videre

Image